tirsdag 1. februar 2011

Hverdagen vår

Vår koselige terrasse, tatt i ettermiddag, gjennom stuevinduet.

Soloppgang over Patalavaca, tatt fra terrassen en av de første dagene vi var her.

Vi står opp 07.30, da ringer Emma sin psykedeliske vekkeringetone på mobilen. Vi får med oss soloppgangen i 8-tiden, og tok mange bilder av den de første dagene.

Vi smetter på oss lett sommertøy (utrolig deilig), og spiser frokost, før Emma går til skolen. Jeg bruker formiddagen til å skrive, gjerne kombinert med litt husarbeid. Vaskemaskin på terrassen og soltørke tøy er koselig. Får nå inn nettradio, f.eks Radio Noruega, som byr på nyheter og informasjon for overvintrende nordmenn. Eller spansk radio, hvor de snakker altfor fort til at jeg får med meg mer enn en brøkdel, men fin musikk. En kaffekopp på terrassen er heller ikke å forakte.

Jeg KAN stikke en tur til bassengomårdet hvor jeg har blitt kjent med et par hyggelige, overvintrende damer, men jeg har ikke gjort det på lenge. Man skal jo jobbe..:D Solsenger har vi også på terrassen, så det hender det blir en time eller to der på ettermiddagen. Eller vi kan ta en tur på stranden etter skoletid, noe det nok blir mer av fremover, når ”våren” virkelig kommer.

Har blitt kjent med andre foreldre på skolen, vi har foreldre-kaffe, og treffes stadig for en prat. I går kveld var jeg på trening på skolen for voksne, noe som arrangeres to ganger i uken. Det var spinning (sykling innendørs) igår, noe som ga mersmak. Det er aerobic den andre dagen i uken, skal nok prøve det også.

Noen ganger blir det en tur til Arguineguin for å sjekke postboksen eller andre ærender. Det tar cirka 20 min. å gå. Men for daglig handling har vi flere supermarkeder i nærheten.
I dag var Emma i Arguineguin med to jenter fra klassen og spiste. Ellers er vi som regel hjemme og spiser. Kan ikke gå på restaurant hver dag når vi bor her så lenge. To plater på komfyren er lite, men jeg har lært meg å sjonglere med hva man koker først og sist, så vi klarer oss veldig fint.

I morgen kommer Inge nedover, så da blir det nok ut på restaurant. Emma gleder seg til å få besøk av pappa, han blir til lørdag. Skal nok finne på noen hyggelige ting de dagene!
Været har stabilisert seg igjen, sol og 20 – 25 grader i skyggen, fra morgen til kveld. Jeg tenker daglig på hvor heldige vi er, som får oppleve alt dette!


2 kommentarer:

  1. De har det jammen fint der nede. Her er det regn i bøtter og spann og no truer dei med snø igjen. Nyt livet i sør og samle på gode minner :o)

    SvarSlett
  2. Takk Helen, ja, vi har det helt nydelig. Tenker på det flere ganger om dagen. Regn er jo en ting, mer snø er ikke gøy. Tenker på dere, der oppe i nord. Klem..:D

    SvarSlett